Choose your region and language

🔔Esittelemme uudet airBaltic Clubin digitaaliset kortit

Tuki ja opastus

Minun tietoni

Täältä löydät apua siihen, kuinka voit päästä käsiksi tietoihisi ja muokata niitä.

Unohdin salasanani

Nollataksesi salasanasi, mene minun tilini- sivulle osoitteessa www.pins.co ja klikkaa "unohdin salasanani". Saat salasanan nollaussähköpostiviestin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi, klikkaa linkkiä ja vaihda salasana.

Unohdin sähköpostiosoitteeni

Palauttaaksesi sähköpostiosoitteesi, mene osaan "tarvitsetko apua?" ja ota yhteyttä PINS -jäsenpalveluun saadaksesi lisäapua.

Nimeni muuttaminen

Tilisi turvallisuuden vuoksi nimesi muuttaminen on mahdollista ainoastaan ottamalla yhteyttä PINS -jäsenpalveluun.

Puhelinnumeroni muuttaminen

Ota yhteyttä PINS -jäsenpalveluun muuttaaksesi puhelinnumeroasi.

Osoitteeni muuttaminen

Muuttaaksesi kotiosoitteesi, mene tilisi asetuksiin ja löydät sieltä valinnan, jonka avulla voit muuttaa sen.

Sähköpostiosoitteen muuttaminen

Muuttaaksesi sähköpostiosoitteesi, mene tilisi asetuksiin ja löydät sieltä valinnan, jonka avulla voit muuttaa sen.

Syntymäpäiväni muuttaminen

Muuttaaksesi syntymäpäivän, mene tilisi asetuksiin ja löydät sieltä valinnan, jonka avulla voit muuttaa sen.